Mycket hela tiden

Mycket har hänt, men jag orkar inte just nu. En annan dag...


Goes videoblogg!


The Subway people

Från lucia till töntkväll

OMG ingen uppdatering på en hel vecka! HUR har ni överlevt???

Detta har hänt:

Avslutningsmys på dansen


Lucia


Tjejkväll med utgång


Geeknight med Anna och Malva

Det är vad bilder jag har så resten räknas inte!

Juuuuulsång

Tackar underbara kapten Anna för denna:

Ho-Ho-Ho

Simma, sola, bada

Det sköna med att jobba i frukosten på hotellet är att när man slutat har man ändå hela dagen kvar! Efter jobbet möttes jag och Pauline upp i simhallen. Vi simmade 40 längder, sen lekte vi lite i äventyrsbadet, satt i bubbelpoolen, badade bastu och solade oss lite! Känns riktigt bra! Trodde aldrig att jag skulle orka simma så långt, har inte simmat  längder sen simskolan.. Men detta ska vi göra om!!

Är så sugen på att baka!! Julgodis!!

Soffa!


Den här skönheten släpades upp för trapporna och monterades igår.

Idag jobbade jag på hotellet igen, ska även göra det imorgon och på fredag, så där försvann alla sovmornar denna veckan. Ikväll och till helgen jobbas det på Subway. Den här veckan har jag ca 47 arbetstimmar, vilket är ungefär 17 timmar mer än jag är van vid. Får se hur jag mår på söndag.

Åh vilket roligt inlägg detta blev: jobb, jobb och en bild på en soffa! Enjoy peoples

Fint ska det va

Nu är mitt rum i stort sätt färdigmonterat! Dags att planera möblering så sitter på ikea.se och kollar runt lite. Synd man inte har en massa pengar att göra av med, får bli att återanvända det gamla man har. Men lite nytt ska införskaffas, typ ett överkast och så skulle jag vilja ha ett sminkbord, eller toalettbord som det så fint heter...


Får se vad man har råd med och vad man får plats med. Men med en påhittig mamma och en händig pappa så löser sig det mesta!

Så hett


BRUNETT !




Igår var jag hos Pauline och hon hjälpte mg färga håret och klippa till luggen, så nu är jag brunett! Idag har jag jobbat på hotellet igen, lite mer att göra, men det gick bra idag också. Jag ska nog få ordning på det tillslut! Efter det var jag tvungen att hitta ett par vinterskor, ty på de "gamla" har halva klacken slitits ner och det är fruktansvärt obekvämt att gå i. Så nu blir det kängor istället !


A clean house is a sign of a wasted life

Lånar titeln av min vän och kapten Anna !


Idag var jag på jobbet 6.30!! Inte Subway dock utan på statshotellet och jobbade i frukosten. Slutade vid 11 och gick hem. Där hade snickaren, aka Dr Puts, lekt med slipdamm och dylikt. Efter att övertalat dammsugaren att dess främsta uppgift är att suga damm och inte bara låta som en svartbjörn med PMS, och skurat golvet med en disksvamp är det fortfarnade inte rent, men klar förbättring. Efter det hade jag ett litet ärende på posten, sen jobb på Subway. Produktiv dag eller vad?

Peace out peoples

And all that jazz

Dansen gick bra, kändes bra, jag körde hårt och nu är jag trött! Dags att sova för imorgon ska jag upp ASTIDIGT!!

Godnatt peoples!

RSS 2.0