Alltid redo!

Snart dags för jobb!! Laddar upp med alvedon, nässpray och halstabletter. Någonting inom mig skriker: JAG VILL INTE!! STANNA HEMMA OCH SOV ISTÄLLET!!
Men näärå, det blir det inget med!

Te och solenergi

Jag tycker ente om att vara sjuk!!! Idag har jag mått sämre än någon annan av mina sjukdagar, trots att jag idag tagit bäst hand om mig själv. Jag har sovit och vilat en massa, druckit massa te, till och med varit ute och sugit åt mig lite solenergi. Men nej... mår sämre än någonsin. Känns sådär eftersom jag måste jobba imorgon. Skulle egentligen jobbat idag också ju men som tur är har man supersnälla arbetskamrater som kunde hoppa in fast de egentligen tagit ledig.. Talking bout you Anna!! Ha det awesome på festival!!
En kopp te på uteplatsen! Känns bra att ha raggsockar på sig mitt i sommaren...

Don't leave me!! I love you!

Som ni kanske minns var jag inte helt nöjd med min header. Så nu gjorde jag en ny. Inte helt nöjd med den heller, men den är bättre. Passade på att designa om bloggen lite också, känns lite mer som Ellinor nu.
Är liiiite sur för att mitt photoshop inte vill funka som det ska.. Är snarare överdeprimerad.. mitt älskade bildbehandlingsprogram.. Säger att det inte går att spara bilder, men jag found out att om man "sparar för webben" så går det ändå.. whatever that means. Don't leave me photoshop elements 5! I love you!

Vardagens små äventyr

Ursäkta bloggtorkan de senaste dagarna, men jag har knappt varit hemma. I onsdags mådde jag peachy keen, inget fel på mig alls. Vaknade på torsdag och tog mig till jobbet, och inser att jag har ingen röst... Damn!!! Det var ett flertal kunder som skrattade åt mig.. hmpf.. jag gjorde mitt bästa men det är inte så lätt att ta betalt när man knappt hörs. Efter jobbet åkte jag hem en snabbis och packade för att sen åka in och sova i stan. På fredag var målet Öland(!) med ett trevligt gäng: Elin, Martin, Quang, Marcus, Rosanna och lite nya bekantskaper: Maja, Andreas, Emelie, Malin, Ola, Wiktor och Max. När vi väl kommit iväg en halvtimme sent (som inte alls var mitt fel förresten...) körde vår karavan med 4 bilar. Vi hann till Kalmarrondellen, när mr. Marcus ringer och säger att de stannat för att tanka. OK. Vi stannar och väntar. När vi kommit iväg så kör vi i ca 5 minuter innan Majas bil svänger av, vi följer efter. PUNKA.. jahapp.. De händiga grabbsen byter däcket och vi kör vidare mot närmaste mack för att pumpa i lite luft i max 80 km/h -däcket. Nästa stopp: McDonalds i Nybro. Och en snabbkoll så att luften i reservdäcket fanns kvar. Resan tog ungefär 4 timmar sammanlagt, om man räknar från när vi skulle startat. Framme på Öland spelade vi brännboll, grillade, slogs i blindo med tidningar, lekte charader och hade det skoj! På natten sov vi i bilarna, inte jätte bekvämt men det funkade. Efter lite mat och promenerande på stan åkte vi hemåt. På kvällen åkte jag in till stan igen för att mysa lite med Pauline, Marcus och Amanda. Vi tittade på Sanctum, en riktigt bra film som läskigt nog är verklighetsbaserad. Sov över i stan igen (tack för sovplatsen Quang!!!!) och nu är jag hemma tillslut. Har lite mer röst än jag haft de senaste dagarna, men mår inte jätte bra. Så nu ska jag kurera mig och njuta av lite lugn och ro! Bilder från Ölands äventyr kommer när jag lyckats sno till mig några, duktiga jag glömde ju min kamera...

9 please

Gaaah hatar sånna här dagar på jobbet. Började 16.00. Hade kunder HELA jävla kvällen. Hann torka borden en gång, annars stod jag där ute och ansträngde mig för att inte låta stressad. Sen vid ca 19.45 kommer en kund som jobbar på systembolaget.. det är ju så att det är midsommar nu till helgen, och då måste de jobba längre, och då vill de ha mat.
-Hej jag vill beställa 9 mackor tack
-Absolut (NOOO!!)
Kön blir längre och längre, och ställer folk sig i kö innan 20.00 måste jag hjälpa dem.. Efter det försökte jag inte dölja att jag var stressad.. De som stod sist i kö fick hjälp vid 20.15 och var jätte söta och snälla och tacksamma för att de fick sin mat fast jag egentligen hade stängt, men de klagade allt på att servicen var så dålig eftersom jag var där helt ensam. Sååå mina 60 minuter jag har på mig att städa hela Subway var plötsligt reducerade till 45 minuter.. som om det inte är stressigt nog ändå. Fram med städlistan!!
  • Fyll på i linen - Nope
  • Fyll på chips - Nix
  • Fyll på colakylen - Hell no
  • Plocka fram bröd - Check (Det glömmer jag aldrig igen)
  • Plocka fram kött - Check (Måste man så måste man)
  • Gör rent salt och pepparkaren - Check
  • Gör rent kakställningen - Nee
  • Gör rent kaffemaskinen - Check
  • Sopa golven - Check
  • Sätt upp stolarna - Check
  • Gör rent linen och sätt lock på kantinerna - Check
  • Diska ALLT som ska diskas - Check
  • Dammsug i serveringen, linen och backroom - Nej, nej och nej
  • Våtmoppa alla golv - Check (nästan alla)
  • Stäng av alla apparater - Fanfanfan.. glömde stänga av diskmaskinen
  • Ställ tillbaka all torr disk - Som om jag skulle vänta på att allt torkat
  • Räkna kassan - Eäh..nä
  • Ta bort alla soppåsar och sätt i nya - Check
  • Hämta vagnen till soporna - Check
  • Skriv ut dig - Check
  • Rulla ner grinden - Check
  • Gå ut med soporna - Check
  • Kolla så allt på listan är gjort - ......
Slutade 21.00
Sprang från jobbet 21.40
Hannn med bussen (LYCKA)
Nu blir det en kopp té och bara varva ner.
Gokväll

The joy of baking

Hemma efter jobbet. Bytt om till mjukiskläder. Är sugen på att baka. Men eftersom affären stänger om en minut så blir det nog inget stort projekt. Men jag ska klicka in på den finfiiina sidan www.joyofbaking.com och titta på alla läskande bilder och se om det finns något som jag kan göra av de lilla jag har hemma.

Helgen är här

Fredag och lördag:
Sov alldeles för länge
Jobbade 4,5 timmar
Hängde med trevligt folk på Bishop
Gick vidare med trevligt folk till De Luxe
Träffade mer trevligt folk på De Luxe
Gick till McDonalds med trevligt folk
Åkte hem
Sov 4 timmar
Jobbade 8 timmar
Tittade på True Blood med trevligt folk
Åkte hem
Haft det trevligt :)

Nick Pitera

Lite underhållning disneystyle så här mitt på dagen:

Då blir'e pannkaka

Igår var en deppdag. Idag är det bättre, flyter fortfarande omkring som en boll av ovetande men det är mer hanterbart idag. Tack alla underbara för att ni bryr er! Love you all!!

Vart ledig idag, men åkte ändå in till stan tidigt för att fixa lite grejor. Åkte sen och hämtade tillbaka min gamla köksbänk/hylla/sak. Nicklas ville inte ha den så jag fick den av honom, mycket snällt. Nu är det nästintill helt färdigt hemma, måste pynta väggarna lite bara. Denna månadens "att göra" var att få ordning på lägenheten, nästa månad blir det få ordning på mig själv som gäller!
Efter att ha städat och tvättat och varit flitig var jag sugen på pannkakor! När jag står där med smeten blandad, pannan på spisen kommer jag på att jag inte längre har någon stekspade(!) Eller jag har en som är jätte tjock och klumpig som inte riiiiktigt fungerar när man ska steka pannkakor. Så vad gör man? Bara så ni vet så är jag awesomest på att vända pannkakor i luften nu !

Bara random

Imorgon är det tre år sen Nicklas och jag träffades. Man kan säga vad man vill om vårt förhållande, men när tre års gemenskap bara försvinner så lämnar det ett tomrum. Plötsligt bor man ensam, som på väldigt många sätt är jätte skönt, men på lika många sätt fruktansvärt tråkigt. Efter jobbet sitter man ensam. Tycker inte riktgit om att vara ensam på kvällarna... man är ju mörkädd...  Kvällarna är jobbiga, precis när man ska sova. Varför ska man ligga och tänka på sånt som man mår dåligt av? Jag ska inte påstå att jag mår dåligt, men livet känns lite tugnt just nu. Inga planer, inga drömmar.. Flyter mest bara runt som en boll av ovetande. Jag har ju under fem år dansat på heltid, och senaste året så mycket jag kunnat på min fritid. När jag var 11 bestämde jag mig för att jag ska dansa! Klart man har velat många gånger på om dansen är något att satsa på, men nu har jag nog bestämt mig för att det inte är det. Vet inte vad jag vill göra istället bara. Dans är ju det enda jag kan, det enda jag är bra på. Men det känns inte rätt, jag kommer nog inte sluta dansa, det klarar jag inte, men vad skulle jag kunna bli? Är ju inge vidare till lärare, och dansare är impossible! Dansen är inte mitt liv, men har varit en stor del utav det i många år. Vad ska jag fylla mitt liv med nu istället då? När man tvingas bli vuxen och måste börja planera sin framtid. Vad vill jag göra? Vart vill jag bo? Hur ska mitt liv se ut? Så många frågor... jag vet faktiskt inte..

Nyckel...bräda


Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är mammas födelsedag!
Hurra! Hurra! Hurra!

Jag känner min mor tillräckligt väl för att veta att hon INTE uppskattar denna bilden, men jag tycker den är fin och det är min blogg sååå..

Idag har jag köpt nya gardinstänger!! Och en fin "Key...board" att hänga mina nycklar på :) Börjar bli fint hemma, man kanske skulle bjuda hit lite vänner, men är det verkligen någon som vill åka till Rottne?? Jag menar... hörs ju bara på namnet... MEN! Kära vänner! Ni är alltid välkomna... efter helgen, måste få tag i en köksbänk först. Seeen kan ni komma på mys till mig ute i metropolen Rottne!


Fina familjen

Idag har varit en bra dag, och en dålig dag. Men jag tänker inte gå in på det dåliga för det är så tråkigt, men jag tror att det dåliga förde något bra med sig. Man kan ju hoppas... Sitter nu hemma hos mor och far, äter godis och har det ganska bra. Ska ta ett bad strax, bara för att det är skönt!
Varit i Jönköping och myst med mina små brorsbarn, både i Norrahammar och Bankeryd. Fick även se Magnus och Jennys nya hus, mycket fint! Mycket fint att träffa alla också, de små växer så fort, och är alltid lika mysigt att träffa mina kära bröder och fina Sara och fina Jenny!


First class

Bara för att man börjar jobba klockan 11 betyder inte det att man får sovmorgon. Nehee du! Jag var minsann på Samarkand klockan 10 idag. Men vad gör man i ett köpcenter när man inte har några pengar? Man går in på Akademibokhandeln och skaffar nya vänner.
Efter jobbet idag blev det bio. Jag, Elin, Martin, Quang och Fanny skönk ner i de bekvämma stolarna på filmstaden och tittade på den nya X-menfilmen. Den var hel OK. Martin sa efteråt att han skulle ha X-men-utbildning med mig... förstår inte varför han tycker det är nödvändigt. Jag kan ju massor om X-men, han i rullstol heter Charles och den den andra snubben som är en levande magnet heter Eric och är jude. What else is there?? Hehe..
Tack för en mysig kväll!


Grattis Studenter!

Annie

Sofia

Hanna

Martin

Kärlek

Down under mate!

Min lilla bebisvän Annika, som varit ute och farit i Australien i 7 månader, kom och hälsade på mig idag. Var evigheter sen sist, inte riktigt okej. Men vi hade kul ihop ändå, var som om vi fortfarande gick på Tolg skola och träffade varandra varje dag. Mycket trevligt!
Idag har mina fina nya gardiner hängts upp! Blev super! Tack mamma du är bäst!

Kärlek

Till min mor och far

Jag hade planerat att skriva max ett inlägg om dagen, men måste tillägna ett inlägg till mina underbara föräldrar! När jag kom hem från jobbet såg det inte riktigt ut som när jag åkte:
Min nya begagnade möbel var på plats


Spegeln i hallen uppsatt


Det låg en massa fina kuddar i soffan (som mamma har sytt!)


Och en bukett med mina favoritblommor stod och doftade gott

Massa kärlek

Något värmande i värmen kanske?

Till alla kaffedrickare där ute: Från och med NU kan jag bjuda på kaffe när ni kommer och hälsar på! För det är säkert vad ni alla är sugna på i sommarvärmen.. Men det viktiga är att jag kan bjuda.
Är det någon mer än jag som tycker att den här bloggen är alldeles för rosa??

Kärlek

Gammal och fri

Firade nationaldagen med att göra något riktigt svenskt, åka till IKEA! Dagens uppdrag var att hitta gardiner till sovrummet, vardagsrummet och köket.. ja hela lägenheten alltså. Hittade även lite annat småplock som är bra att ha. Till exempel en rosa fin skrivbordlampa från barnavdelningen... känner mig otroligt vuxen. Även min viktigapappeerbredviddatorn-låda är från barnavdelningen.
De nya gardinerna har inte kommit upp ännu, men de ska sys i veckan så snart snart! Imorgon kommer även mitt badrumsskåp som köptes på loppis.. tycker att jag tjänade ihop några vuxenpoäng där.
Trivs ganska bra i mitt hem nu :)
Kärlek

Grattis, det blev en blogg..

Jaha då har jag blivit med blogg jag med. Vet inte hur pass seriöst det kommer bli men vi ger det en chans och ser vart det leder. Har inte bestämt om den ska handla om något särskilt, men förmodligen inte. Kommer nog bara fylla den med vardagliga händelser och det som pågår inne i huvudet på mig!
Gjorde en header som blev superawesomekickass-snygg... eller inte... men den får duga så länge. Stör mig på att bloggnamnet står med stor ful text ovanpå, måste lista ut hur man ändrar det.
Nu ska jag fortsätta klura och klicka runt här så jag kan få bloggen preciiiis som jag vill ha den !
Kärlek

RSS 2.0