Planering: nyckeln till framgång!

Idag är det fredag. Jag har fortfarande inte fått något schema för nästa vecka.
HUR SVÅRT SKA DET VA??! Jag vet att man kan ha mycket att göra men får man betalt för att göra schemat ska man ju göra det också! Inte så lätt att göra några planer, jag har ju faktiskt ett liv utanför jobbet också.
Nu har jag iaf helt och hållet bestämt mig för att jag är fruktansvärt trött på bussar som inte kommer, bussar som är sena så att man missar anslutningsbussen, på att betala 660 kr/månaden för busskort. Jag är väldigt trött på bussar helt enkelt! Så nu letar jag lägenhet i Växjö för fullt. I'll take anything! eller ja.. kanske inte riktigt aaaanything men jag är inte allt för kräsen.
Men ja som sagt, idag är det fredag, dag 7 av 8 arbetsdagar in a row. Får se om man orkar hitta på något ikväll eller om man ska vara ordentlig och gå och lägga sig tidigt och vakna pigg och glad imorgon, redo för de utmaningar en lördag ger en sandwich artist... Guu så kul det låter...
Inlägget vart så tråkigt utan bilder och eftersom jag inte hade några som direkt passade så fick det bli några random bilder jag tagit för läääängesen. Enjoy!

Thanks, a latte!

Stor vanilla latte med extra kaffe och mud cake ! We like it !

Coffee Card

Sååå skönt sovmorgon!! Men ingen vila för det, ikväll är det jobb igen. Jag är inne på min 5:e av 8 dagar i sträck, it's all for the money! Men innan jobbet ska jag möta upp Therese Viola Nilsson och fika på Espresso House! Jag har gjort så mycket reklam för deras vanilla latte med extra kaffe, så idag är det upp till bevis! Är den verkligen så god som jag säger??
Coffee Card för den som är riktigt nördig på Espresso House

Frustration

Att ljuga är inte schysst, men när sanningen sårar blir allt mycket jobbigare... Gaah what  to do??!

Bilders

Sorry!! Jag hade faktiskt tänkt jag skulle blogga igår men tack vare att bussen stood me out kom jag hem liiite senare än jag planerat och då var jag så sur och jag kände att bloggen behöver inte ett till argt inlägg. MEN idag kommer en massa bilder från Det Stora Familjekalaset, hurra!





Ooops

Det där jag skrev sisst att vi är 9 vuxna, 7 barn och 1 hund gäller inte längre.  Igår hämtade vi min lilla bebis, som jag fått låna denna veckan av Nicklas.  Så nu är vi 9 vuxna, 7 barn och 2 hundar.  Idag vart det ganska stimmigt ett tag så Klinga och jag bestämde oss för att ta en liten promenad.  Och där går jag, funderandes på livet och kärleken och alla andra stora frågor, utan att tänka på vart jag är eller nåt.  Upptäckte att jag gått genom hela Stenkulla och en bra bit in i Ödetofta (byanamn..inga kommentarer tack!) damn... 7 km tillbaka, 7 km att fortsätta och telefonen tog jag ju inte med mig (skulle ju inte gå så långt..) jaja, bara att gå på.  6 km senare möter jag en bil, det är min syster som kört för att leta efter mig.. Ooops!
My baby

Det är en man med ett glatt humör

Det har varit en lång vecka med både trevliga och lite jobbigare inslag. Men nu är det stora familjekalaset igång så jag kommer väl i stort sett isolera mig ute i skogen större delen av veckan. Vi är 9 vuxna(ja jag räknar mig själv som vuxen) 7 barn och 1 hund, plötsligt kändes huset så trångt.

Igår åkte jag för övrigt buss med Växjös skummaste busschaufför... Han stannde på hållplatser där ingen skulle av, han körde ärevarv i Norremarksrondellen, han stannade och väntade på bilar som aldrig kom, och han missade min hållplats(morr) så det fick bli en liten kvällspromenad genom samhället igår. Uppskattades inte !

Stupid Sweden with the stupid rain!

Idag är jag arg! Arg på länstrafiken! Arg på underbemanning! Arg för att det är dåligt väder! Arg för att jag är trött! Arg för att jag måste städa! Har god lust att svära villt men av respekt till mina trogna bloggläsare(mor och far) nöjer jag mig med ett ilsket GRRR!

Ändrade planer

Idag efter jobbet skulle jag till Pauline, men stackaren ligger hemma med migrän.. no likey :( Krya på dig!!!!
Så istället tänker jag mysa ner mig i soffan och läsa ut min bok! Bara 50 envisa sidor kvar! Vad är Jacks intensioner med Cora egentligen? Ska Andie och Tom få vara tillsammans tillslut? Ska Jin få en bebis??? Intriger, intriger, intriger... Chic-lit när den är som bäst!
Inte han! Av Sheila O'Flanagan

Pelly & Patty

Sjuuukt vad tiden går fort när man har roligt! Man kan slösa bort otaliga timmar på att snacka skit om gamla lärare och klasskamrater och gnälla på hur synd det var om oss för att vi var klassen ingen ville ha och skratta åt alla pinsamma historier från förr och inte minst some catching up!
Elisabeth och jag inför balen

Semester?!

Känns som om jag haft semester nu, jobbade bara 2 dagar på hela förra veckan, totalt 11 timmar... that's nothing! Skönt ändå, det ger inga pengar men semester är gott!

Igår var jag för första gånger ever på 3D-bio med eine härlisch gängisch. Elin, Martin, Quang, Marcus och jag såg Transformers 3 (jag har inte ens sett ettan eller tvåan... dåligt av mig, jag vet) Helt okej var den, men jag har efter noggrant övervägande kommit fram till att 3D är INTE värt pengarna! Vissa effekter vart ju coola, men för det mesta var det bara jobbigt tycker jag... blev lite snurrig av det
Bilden är Elins och togs i lördags på en härlig girls night out med fina tjejor!

The simple life


Livet på landet kan vara ganska gott ändå!

Bloggen, meet the family

Nu ska jag strax ut till mor och far och fixa lite inför det stooora familjekalaset om en vecka. Då kommer alla mina syskon med familjer hem och det kommer bli så mys! Är inte så ofta vi alla är samlade, alla 16!
Mamma Pappa
Andreas+Sara      Magnus+Jenny      Anna+Andreas      Jag
William-Tess-Becca     Esmi-Amanda          Signe-Otto                      

Bilden är från förra sommaren och inte jätte uptodate, till exempel är Amanda inte med och jag är rödhårig...

Gyllene dagar

Klippt och färgat håret! Äntligen!!
Nu ska jag tvätta, slappa.. kanske städa lite och i allmänt njuta av min lediga dag

Malmömys

Annica

Lovisa

Ewelina

Petra

Grekisk buffé

Mys

Tråååkdag

Min lediga dag... vart tog solen vägen?? Inte helt okej. Har bara suttit inne hela dagen, men det får man när man är sjuk. Yep, fortfarande dunderförkyld! Nu är det inte rösten, nu är det hosta och snora som gäller! Och så fort alvedonen gått ur systemet kommer halsont och huvudvärken också. Men jag intalar mig att en förkylning inte håller i mycket mer än en vecka, och jag har ju haft min sen förra torsdagen.. Så snart är det över! I'm sure!

Till helgen är det jobb för hela slanten, 10-19 både lördag och söndag. Jag ska lära nya tjejen stänga så vi får se om man kan sluta i tid eller om det drar över. Nästa vecka vet jag inte hur jag jobbar än, mer än att jag ska vara ledig på tisdag för en dagsutflykt till Malmö. Annica är i Sverige i Skåne hos Ewelina, och Petra och Lovisa skulle till Malmö på tisdag och efter som jag näääästan bor i Skåne(?) åker jag också dit så har vi minireunion a la KPS! Synd att man missar Bankes födelsedagsfest i helgen, hade varit kul att träffa fler gamla klasskamrater.. men men.. that's life.
Bankes bild från julfesten DHL&DL 09/10

RSS 2.0