Paus

Inte för att jag tror att någon kommer gråta floder, men jag vill bara meddela att jag tar en bloggpaus. Kommer säkert inte märkas eftersom jag uppdaterar så dåligt, men ändå.

Till fjälls

Dålig uppdatering, jag vet. Men har man inget att säga så har man inte.

Mor och far har äntligen kommit hem! Så efter jobbet åkte jag ut till skogen för att få se dem igen. De har varit uppe och hälsat på hos systrami och sen varit i Fjätervålen. Inte så vida känt men ett underbart ställe! Där har vi vår året-om-stuga, Fjätervålen är ett fjäll med skidlift och ligger inte så långt från Idre. MEN det fantastiska med fjällen är att det är så otroligt vackert på sommaren och hösten också! (våren existerar knappt, det går från vinter till sommar) Jag älskar att vandra och ta kort på utsikt och landskap och renar! Jag vill också dit!

En liten present från kollegorna..

.. när man kommer vid fyra, är ensam och är den som ska städa
Tackar så hjärtligt

The ultimate favorite in repris

Imorgon blir det THE ULTIMATE FAVORITE IN REPRIS!! Alltså, fika på Espresso House med Therese! Vi kommer bli helt beroende av våra lattes(ska läsas med så svensk engelska som det bara går)

Seeen på torsdag ska jag träffa denna fina tjejen!!

Humörsväng, jobb och läsa

Idag vaknade jag verkligen på fel sida. Jag var på sämsta möjliga humör hela morgonen,  utan anledning. Sen träffar man en person som vänder på det, sådär bara! Snackade nog inte ens 5 minuter, men det räddade hela min dag. Efter det gick jag och åt riktig lyxfrukost på Espresson House och läste min nyinköpta bok och sen var det jobb hela långa dagen. De flesta är väl ute och Karl-Oskar sig ikväll, men inte jag. Jag är hemma och är ordentlig (eller tråkig heter det nog) Är alldeles för trött och har ändå ingen att gå med. Så nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta läsa min bok som denna gången är lite mer deep shit än det jag läst på sistone, but still good!

Brittatorpet

Milla's treat! Jag blir så bortskämd

Ring då!

Nu är jag tröttnat på att sitta här i min ensamhet och vänta på att telefonen ska ringa! Och just när jag skrivit det ringer Milla. Ellinor drar till Brittatorp för att dricka drink!

Evedal

Idag för första gången på ca 12-13 år var jag på Evedal! Eftersom jag bor sådär off och inte har cykel fick jag ta bussen dit, och efter några smärre mssförstånd (av vem lämnar vi osagt) och små omvägar mötte jag upp med några fina tjejer. Det var sola, snacka, bada. Mycket trevligt indeed!
Bilden har jag lånat(utan att fråga....) av Elin

Spinning

Nyss hemkommen efter ett svettigt spinningpass med Elin och Amanda! Känns sjukt bra nu när man är nyduschad och ätit lite, men jag erkänner att jag led ganska ordentligt under passet. Har fruktansvärt dålig kondition, det måste vi göra något åt!! Efter spinningen fortsatte vi vara duktiga och styrketränade lite på gymmet (sneaky me som inte betalat för det...) och stretchade ordentligt! I feel good!
My very good friend Miss Annica! Så ska jag också kunna göra en dag ja..


Slänger ut en fråga här i cyberspacet: Är det någon som har en asbra spellista på spotify att dela med sig?? Jag är måttligt trött på mina men orkar inte leta upp ny musik! Tips??

Granne med kyrka och skola

Efter en kvart av nonstop kyrkringning fick jag nog! iPoden på högsta volym och ut och slappa i kompisgungan på skolgården!

Baka liten kaka

Voilà: Miljonärskaka !

RSS 2.0